Tři fiktivní firmy reprezentovaly naši školu na 26. mezinárodním veletrhu fiktivních firem

Tři fiktivní firmy Bat-Bed, PEN HANDS a Vaše Sportárium reprezentovaly naši školu na 26. mezinárodním veletrhu fiktivních firem, který poprvé probíhal online formou.

Z celkem 74 fiktivních firem, které se mezinárodního veletrhu zúčastnily, se naše fiktivní firmy umístily do 1/3 žebříčku, což je skvělé při tak velké konkurenci. Veletrhu se zúčastnily fiktivní firmy z České republiky, Rakouska, Rumunska, Maďarska, Belgie, Slovenska, Švýcarska a Bulharska.

V kategorii "Nejlepší firma" se nejlépe umístila fiktivní firma Bat-Bed na 13. místě, dále PEN HANDS na 16. místě a Vaše Sportárium na 21. místě.

V kategorii "Nejlepší katalog" se na 9. místě umístila firma Bat-Bed, na 22. místě firma PEN HANDS a na 26. místě firma Vaše Sportárium.

V kategorii "Nejlepší prezentace" se na 22. místě umístila firma PEN HANDS spolu s firmou Vaše Sportárium a na 23. místě se umístila firma Bat-Bed.

V dalších kategoriích, které nebyly zahrnuty do soutěžní kategorie "Nejlepší firma" se v soutěžní kategorii "Nejlepší rouška" umístila na 4. místě firma PEN HANDS, na 7. místě firma Bat-Bed a na 11. místě firma Vaše Sportárium. V soutěžní kategorii "90 sekund ve výtahu" se nejlépe umístila firma PEN HANDS na 17. místě, firma Bat-Bed na 19. místě a firma Vaše Sportárium na 20. místě. V poslední soutěžní kategorii, kterou pořádala Metropolitní univerzitní banka, se soutěžilo o "Nejlepší leták" s velikonoční tematikou a firma Bat-Bed se umístila na 17. místě, firma PEN HANDS na 19. místě a firma Vaše Sportárium na 26. místě.

Děkujeme všem žáků a pedagogům za skvělé výslekdy v průběhu celého školního roku!


Tři fiktivní firmy reprezentovaly naši školu na 26. mezinárodním veletrhu fiktivních firem

Fotogalerie